Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

A tavaszi újjáéledéshez szükséges BELSŐ ERŐ összegyűjtését segítik a Harcos archetípushoz kapcsolódó mozgásmeditációk.

Egyik előző táncban új látomásunkra hangolódtunk, valamint helyet kerestünk neki belső terünkben. Elérkeztünk az Új kezdet kapujához, életünk újabb ösvényének kezdőpontjához. Egy újabb teremtési ciklus kezdődik el ilyenkor a természetben, és bennünk is valamilyen formában.
Most ezt a folyamatot támogatjuk tovább ebben a táncmeditációban.

Többen is felvetették a résztvevők közül, hogy a Harcos archetípusról valami nagyon erőteljes, agresszív, rámenős képük van. Ehhez képest furcsa volt, hogy a táncmeditációban egyfajta finom áramlást, készülődést éltünk meg.
Itt is tetten érhető az a téveszme rendszer, amiről már sokat beszéltem az archetípusok kapcsán. Van valami a fejünkben, ami általában egy sematikus képzet, és a valóság nagyon távol áll tőle. Ezek a téves elképzelések alakulnak át aztán elvárásokká magunkkal és másokkal kapcsolatban is.

Térjünk vissza a Harcosra.
Pontosan a téves elképzelések miatt többen is türelmetlenek és feszültek, mert azt várták, hogy elemi robbanással fog életre kelni bennük a Szuperhős, aki majd hirtelen minden gondunkat megoldja és rögtön nagyon aktívvá és kezdeményezővé válnak általa.

Ha közeledni akarsz a Harcos archetípus valódi természetéhez, akkor képzeld el, ahogy a magok a földben megindulnak, csírázni kezdenek, hogy majd nemsokára, áttörve a felszín kemény rétegét, kibújhassanak a napfényre.
A régiek Zöld Erőnek hívták a természetnek ezt az ellenállhatatlan, növesztő és szárba szökkentő minőségét.

Nekünk is szükségünk van arra, hogy erőinket a megfelelő módon összegyűjtsük, mielőtt cselekedni kezdenénk. 
Táncunkban ennek adunk időt és teret, ahogy megidézzük a Zöld Erőt, amit lényünkbe hívva összevegyíthetünk alap csakránk vörös sugárzásával.
Ez a következő lépés ahhoz, hogy dinamizáljuk energia háztartásunkat, így segítve lényünket az újjáébredésben.

FIGYELEM – Kérjük, hogy hozz magaddal zöld és vörös ruhát vagy kiegészítőt, amit magadon tudsz viselni a mozgásmeditáció alatt, hogy ezzel is növelhesd az élményt!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!