Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

A tavaszi újjáéledéshez szükséges BELSŐ ERŐ összegyűjtését segítik a Harcos archetípushoz kapcsolódó mozgásmeditációk.

Egyik előző táncainkban új látomásunkra hangolódtunk, valamint helyet kerestünk neki belső terünkben. Elérkeztünk az Új kezdet kapujához, életünk újabb ösvényének kezdőpontjához. Egy újabb teremtési ciklus kezdődik el ilyenkor a természetben, és bennünk is valamilyen formában.
Most ezt a folyamatot támogatjuk tovább ebben a táncmeditációban.

Többen is felvetették a résztvevők közül, hogy a Harcos archetípusról valami nagyon erőteljes, agresszív, rámenős képük van. Ehhez képest furcsa volt, hogy a táncmeditációban egyfajta finom áramlást, készülődést éltünk meg.
Itt is tetten érhető az a téveszme rendszer, amiről már sokat beszéltem az archetípusok kapcsán. Van valami a fejünkben, ami általában egy sematikus képzet, és a valóság nagyon távol áll tőle. Ezek a téves elképzelések alakulnak át aztán elvárásokká magunkkal és másokkal kapcsolatban is.

Térjünk vissza a Harcosra.
Pontosan a téves elképzelések miatt többen is türelmetlenek és feszültek, mert azt várták, hogy elemi robbanással fog életre kelni bennük a Szuperhős, aki majd hirtelen minden gondunkat megoldja és rögtön nagyon aktívvá és kezdeményezővé válnak általa.

Ha közeledni akarsz a Harcos archetípus valódi természetéhez, akkor képzeld el, ahogy a magok a földben megindulnak, csírázni kezdenek, hogy majd nemsokára, áttörve a felszín kemény rétegét, kibújhassanak a napfényre.
A régiek Zöld Erőnek hívták a természetnek ezt az ellenállhatatlan, növesztő és szárba szökkentő minőségét.

Nekünk is szükségünk van arra, hogy erőinket a megfelelő módon összegyűjtsük, mielőtt cselekedni kezdenénk. 
Táncunkban ennek adunk időt és teret, ahogy megidézzük a Zöld Erőt, amit lényünkbe hívva összevegyíthetünk alap csakránk vörös sugárzásával.
Ez a következő lépés ahhoz, hogy dinamizáljuk energia háztartásunkat, így segítve lényünket az újjáébredésben.

FIGYELEM – Kérjük, hogy hozz magaddal zöld és vörös ruhát vagy kiegészítőt, amit magadon tudsz viselni a mozgásmeditáció alatt, hogy ezzel is növelhesd az élményt!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 4.000,- Ft
Bérlet: 14.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

 • Regisztrálj a programra a - JELENTKEZEM A TÁNCRA - beküldésével. Kapni fogsz egy visszajelzést emailen és ezzel felkerülsz a részvételi listára. 
 • Helyszínen való befizetés esetén kérünk, érkezz min. 20 perccel a program megkezdése előtt, hogy legyen erre időd! A termet már 30 perccel a program előtt kinyitjuk és várjuk az érkezőket!

 • Ha előre meg szeretnéd vásárolni a belépődet vagy a bérletedet, megteheted online is a weboldal webshopján keresztül.
 • Ehhez a fenti - RituálTánc egyszeri belépő megvásárlása, vagy - RituálTánc bérlet megvásárlása - gombra kattints.
 • Ezután a webshopban tedd kosárba a választott belépődet.
 • Menj tovább a pénztárhoz és írd be a számlázási adataidat.
 • Folytasd a vásárlást és írd be a megjegyzésbe a választott mozgásmeditáció címét.
 • Válaszd ki, hogy banki átutalással, illetve bankkártyával szeretnél fizetni.
 • Küldd el a megrendelést. Kapni fogsz egy automatikus választ és később egy emailt is a megrendelésedről. 
 • Ezzel felkerülsz a részvételi listára és várunk a táncon! 

 • Ha valami miatt elakadsz, vagy nem sikerül végigmenned a folyamaton, akkor írj nekünk egy emailt - mail@ritualtanc.com  - vagy egy messenger üzenetet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

FONTOS + INFÓK MÉG!!!

 • Kérjük, hogy rendeléskor a "megjegyzés" rovatba írd be melyik eseményre jelentkezel.
 • Bérlet vásárlása esetén is regisztrálj a programra! Ne felejtsd el, hogy bérleted 2 hónapig érvényes. Ha mégsem tudod lejárni, kérünk, időben add át másnak a bérletedet és erről értesíts minket emailen: mail@ritualtanc.com

 • A Juhar teremben 60 fő tud együtt táncolni. Regisztrációddal felkerülsz a részvételi listára, mely a jelenkezések időrendi sorrendjében töltődik fel. A helyszínen elsősorban az előre regisztált jeletkezők tudnak bejönni a terembe. A többiek - akik nem regisztráltak - az érkezés sorrendjében tudnak csatlakozni a 60 fő beteltéig.
 • Kérünk, hogy érkezz meg időben, akkor is, ha regisztráltál és/vagy előre megvetted a belépődet! A kezdés előtt 5 perccel ugyanis beengedjük a várakozókat.
 • Köszönjük megértésedet és együttműködésedet a gördülékeny szervezés érdekében!
 • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
 • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt. 

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

  Jelentkezem a táncra


  Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!