Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

A nyugati civilizáció általános “túlkapása”, hogy sokkal többet használjuk a fejünket, mint az optimális lenne számunkra. Már kora gyerekkorban, ahogy az iskolapadba ültetnek, fokozatosan leszoktatnak bennünket arról, hogy a világot az érzékeinket keresztül, ösztönösen érzékeljük. Sokat kell figyelnünk, meg kell tanulnunk, hogy más “okosok” mit mondtak, gondoltak jónak. Egyre kevesebben mozgunk, egyre többet gondolkodunk, egyre több külső hitrendszert kell elfogadnunk. Priorizálunk, stratégiákat gyártunk, célokat tűzünk ki, amiért keményen küzdünk… Ugye ismerős a helyzet?

Így szocializálódva könnyen elhisszük, hogy akkor is erőltetnünk kell magunkat, ha már teljesen kimerültünk, energetikailag, érzelmileg és szellemileg egyaránt. Szinte népbetegséggé vált a túlzott stressz, a kiégés, és a depresszió.

A bennünk élő SZERETŐ archetípusa ellazulásra hív. Szeretne visszavezetni bennünket a természetességhez és az ösztönös intelligenciához. Ez az a belső bölcsesség, amelyet főleg a testünk tud jelezni, megmutatni számunkra.
Ha figyelünk testünk jelzéseire, akkor azonnal megérezzük, ha túlfeszítjük magunkat. Megtehetjük abban a pillanatban, hogy belelélegzünk a testünkbe, ellazulunk és elengedjük azt a belső kényszert, ami siettet bennünket a cél felé.
Álljunk meg a pillanatban, és éljük át a jelent, a JELENLÉTET!

Sajnos nem olyan egyszerű észlelni mindezt és megállítani magunkat. Sokat segít ebben az, ha a figyelmünket az érzékelési folyamatra irányítjuk. A célra tartó, szemellenzős tekintetünket megnyithatjuk a természet szépségére, észrevehetjük a tavasz üde zöldjét és a virágok színpompáját. Belélegezhetjük azt a sokféle mámorító illatot, amivel a természet megajándékoz bennünket. Tapintásunk, érintésünk intim közelségbe vonhatja mindezt a szépséget és így szinte fürdőzhetünk az ébredő érzékeink általi gyönyörben.

Következő mozgásmeditációnkat ennek az élménynek szenteljük. Táncunkkal most a különféle érzékelési tartományokba mozdulva ébresztjük érzéki lényünket, hogy egyre jobban belelazulva teljességünkbe visszahódítsuk természetes LÉTállapotunkat.

Szülessen bennünk újjá ÉROSZ!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!