Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Minden nép a hagyományában őrzi a harcosi tradíciónak valamilyen formáját.
Gondolj csak az ősmagyarok híres harci technikájára, ahogy a vágtató lovon ülve hátrafelé nyilaztak. Gondolj az indiánokra, a japán szamurájokra, Artúr király kerekasztal lovagjaira.

Ezeknek a hagyományoknak bizonyos elemei ma is a rendelkezésünkre állnak, ha elmegyünk például egy harcművészeti bemutatóra, vagy beiratkozunk egy Tai – chi tanfolyamra.
Nőként is éljük ezt az archetípust. Még a leglágyabb anya is kőkemény Harcossá válik, amikor télvíz idején fel kell öltöztetni a kisgyerekeit, hogy időben odaérjenek az óvodába. Ki így, ki úgy… de a küzdelem ott van.

Harcosnak lenni nem azt jelenti, hogy háborút viselünk mások ellen. Az erőszak sajnos éppen a bajaink okozója, nem pedig a megoldás.

Csögyam Trungpa a Sambhala, a Szent Harcos ösvénye c. könyvében így ír erről:
„A harcosi hagyomány az emberi bátorság hagyományát, a félelemmentesség hagyományát jelenti valójában.
A Harcos bátorságának a kulcsa: nem félni önmagunktól. Ez a bátorság alapvető meghatározása. Sambhala hagyománya szerint mindazon óriási problémák ellenére, amivel a világ küzd, megengedhetjük magunknak, hogy hősiesek és ugyanakkor szelídek legyünk.
Ha félünk önmagunktól és mindazoktól a látszólagos fenyegetésektől, amelyeket a világ számunkra képvisel, borzasztóan önzővé válunk. Fel akarjuk építeni a saját fészkünket, ahol biztonságra lelhetünk.
Pedig ennél sokkal bátrabbak is lehetnénk…

…A harcosi magatartásnak az a lényege, hogy teljes figyelmünkkel azzal fogalkozunk, ami éppen van. Megbecsüljük az életünket, megbecsüljük magunkat. Ebből fakad a valódi félelemmentesség, ami valójában gyengédség. Készen állsz arra, hogy megnyílj mindenfajta ellenállás és szégyenkezés nélkül és szembenézz a világgal.”

Ezen a mozgásmeditáción – a Harcos archetípus utolsó táncán – a mindenkori HŐSI ERÉNYEKKEl ismerkedünk meg, hogy felvérteződjünk azzal a szelíd és megingathatatlan belső Erővel, mely életenergiánkat képes összpontosítani céljaink érdekében.

Dönts úgy, hogy hősként élsz!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 4.000,- Ft
Bérlet: 14.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

 • Regisztrálj a programra a - JELENTKEZEM A TÁNCRA - beküldésével. Kapni fogsz egy visszajelzést emailen és ezzel felkerülsz a részvételi listára. 
 • Helyszínen való befizetés esetén kérünk, érkezz min. 20 perccel a program megkezdése előtt, hogy legyen erre időd! A termet már 30 perccel a program előtt kinyitjuk és várjuk az érkezőket!

 • Ha előre meg szeretnéd vásárolni a belépődet vagy a bérletedet, megteheted online is a weboldal webshopján keresztül.
 • Ehhez a fenti - RituálTánc egyszeri belépő megvásárlása, vagy - RituálTánc bérlet megvásárlása - gombra kattints.
 • Ezután a webshopban tedd kosárba a választott belépődet.
 • Menj tovább a pénztárhoz és írd be a számlázási adataidat.
 • Folytasd a vásárlást és írd be a megjegyzésbe a választott mozgásmeditáció címét.
 • Válaszd ki, hogy banki átutalással, illetve bankkártyával szeretnél fizetni.
 • Küldd el a megrendelést. Kapni fogsz egy automatikus választ és később egy emailt is a megrendelésedről. 
 • Ezzel felkerülsz a részvételi listára és várunk a táncon! 

 • Ha valami miatt elakadsz, vagy nem sikerül végigmenned a folyamaton, akkor írj nekünk egy emailt - mail@ritualtanc.com  - vagy egy messenger üzenetet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

FONTOS + INFÓK MÉG!!!

 • Kérjük, hogy rendeléskor a "megjegyzés" rovatba írd be melyik eseményre jelentkezel.
 • Bérlet vásárlása esetén is regisztrálj a programra! Ne felejtsd el, hogy bérleted 2 hónapig érvényes. Ha mégsem tudod lejárni, kérünk, időben add át másnak a bérletedet és erről értesíts minket emailen: mail@ritualtanc.com

 • A Juhar teremben 60 fő tud együtt táncolni. Regisztrációddal felkerülsz a részvételi listára, mely a jelenkezések időrendi sorrendjében töltődik fel. A helyszínen elsősorban az előre regisztált jeletkezők tudnak bejönni a terembe. A többiek - akik nem regisztráltak - az érkezés sorrendjében tudnak csatlakozni a 60 fő beteltéig.
 • Kérünk, hogy érkezz meg időben, akkor is, ha regisztráltál és/vagy előre megvetted a belépődet! A kezdés előtt 5 perccel ugyanis beengedjük a várakozókat.
 • Köszönjük megértésedet és együttműködésedet a gördülékeny szervezés érdekében!
 • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
 • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt. 

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

  Jelentkezem a táncra


  Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!