Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Mi, emberek, közösségi lények vagyunk. Életünk során különféle csoportokban élünk.
Beleszületünk a legelső közösségbe – a családunkba, ahol megtapasztaljuk és magunkba szívjuk azt a speciális együttélési mintázatot, ami a mi családunkat jellemzi. Majd az aktuális kultúrkörnyezethez és társadalmi berendezkedéshez híven óvodába, iskolákba járunk. Itt is sok tapasztalatot szerzünk arról, hogyan is tudunk, vagy nem annyira jól tudunk beilleszkedni az aktuális közösségbe.

Mire felnövünk és dolgozni kezdünk egy munkahelyen, addigra már rengeteg élmény raktározódik el bennünk ebben a témában. Megharcolt, vagy megharcolatlan küzdelmeink, harci sebeink láthatatlanul, de jól érezhetően befolyásolják életünket.
De talán a legnagyobb fájdalmat a kirekesztettség érzése okozza, amelyet így vagy úgy, de mindannyian átélünk közben. Egyénileg ugyan nagyon különbözően reagáljuk le ezt, de attól még a mélyben ott lappang ez az érzés sokunkban.

A Szabadító archetípusához szorosan kapcsolódik ez a téma. Egyrészt azért, mert szeretne segíteni nekünk, hogy felszabaduljunk a régi érzelmi reakció mintáink fogságából. Másrészt pedig azért, mert meg szeretné újítani a csoporthoz kapcsolódás élményét.

Hiszen tudjuk a mondást – Egy mindenkiért, mindenki Egyért! Vagy a másik – Szabadság, egyenlőség, testvériség!
Ezek a Vízöntő ideák arra buzdítanak minket, hogy a saját családunkat már olyanná alakítsuk, amiben meghaladtuk és felülírtuk a régi mintákat a saját szívünk belső törvénye szerint.

És van egy még magasabb aspektusa is ennek az archetipikus fejlődésnek, mégpedig az, hogy megtaláljuk a Spirituális Közösségünket. Ez az a csoport, ahol valóban a helyünkön érezzük magunkat. Itt tudjuk igazán kibontakoztatni egyéniségünket, itt tudunk valóban tenni, alkotni és ajándék lenni egymásnak.

A következő mozgásmeditációnkon ezt az ívet táncoljuk körbe, hogy – bárhol is tartunk jelenleg ebben a kibontakozási folyamatban – tudatosítsuk az Egészet. Így oldjuk és gyógyítjuk magunkban ezt a lényegi emberi témát, hogy aztán mindannyian megpihenhessünk Lélekcsaládunk ölelő szeretetében.

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 4.000,- Ft
Bérlet: 14.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

 • Regisztrálj a programra a - JELENTKEZEM A TÁNCRA - beküldésével. Kapni fogsz egy visszajelzést emailen és ezzel felkerülsz a részvételi listára. 
 • Helyszínen való befizetés esetén kérünk, érkezz min. 20 perccel a program megkezdése előtt, hogy legyen erre időd! A termet már 30 perccel a program előtt kinyitjuk és várjuk az érkezőket!

 • Ha előre meg szeretnéd vásárolni a belépődet vagy a bérletedet, megteheted online is a weboldal webshopján keresztül.
 • Ehhez a fenti - RituálTánc egyszeri belépő megvásárlása, vagy - RituálTánc bérlet megvásárlása - gombra kattints.
 • Ezután a webshopban tedd kosárba a választott belépődet.
 • Menj tovább a pénztárhoz és írd be a számlázási adataidat.
 • Folytasd a vásárlást és írd be a megjegyzésbe a választott mozgásmeditáció címét.
 • Válaszd ki, hogy banki átutalással, illetve bankkártyával szeretnél fizetni.
 • Küldd el a megrendelést. Kapni fogsz egy automatikus választ és később egy emailt is a megrendelésedről. 
 • Ezzel felkerülsz a részvételi listára és várunk a táncon! 

 • Ha valami miatt elakadsz, vagy nem sikerül végigmenned a folyamaton, akkor írj nekünk egy emailt - mail@ritualtanc.com  - vagy egy messenger üzenetet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

FONTOS + INFÓK MÉG!!!

 • Kérjük, hogy rendeléskor a "megjegyzés" rovatba írd be melyik eseményre jelentkezel.
 • Bérlet vásárlása esetén is regisztrálj a programra! Ne felejtsd el, hogy bérleted 2 hónapig érvényes. Ha mégsem tudod lejárni, kérünk, időben add át másnak a bérletedet és erről értesíts minket emailen: mail@ritualtanc.com

 • A Juhar teremben 60 fő tud együtt táncolni. Regisztrációddal felkerülsz a részvételi listára, mely a jelenkezések időrendi sorrendjében töltődik fel. A helyszínen elsősorban az előre regisztált jeletkezők tudnak bejönni a terembe. A többiek - akik nem regisztráltak - az érkezés sorrendjében tudnak csatlakozni a 60 fő beteltéig.
 • Kérünk, hogy érkezz meg időben, akkor is, ha regisztráltál és/vagy előre megvetted a belépődet! A kezdés előtt 5 perccel ugyanis beengedjük a várakozókat.
 • Köszönjük megértésedet és együttműködésedet a gördülékeny szervezés érdekében!
 • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
 • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt. 

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

  Jelentkezem a táncra


  Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!