Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

Ebben a mozgásmeditációban az életünkben elkerülhetetlenül jelen lévő polaritásokkal foglalkozunk. Tudjuk és érezzük, hogy a nehéz mellett ott a könnyű, a kicsi a naggyal találkozik, a forró a hűvössel váltakozik…
Ellentétes minőségeket fogunk behívni és eltáncolni, hogy megtalálhassuk azt a belső egyensúlyt, ami a kettősségek világában elengedhetetlenül szükséges. Ugyanis ezek a látszólagos ellentétek, melyek annyi galibát okoznak az életben, tulajdonképpen egymás kiegészítései. Szélsőséges polaritásaik között feszül az a dinamika, mely az életet mozgatja és melynek táncát nap, mint nap járjuk. De az nagyon nem mindegy, hogy mennyire élvezzük is…

Egy táncos társunk megélése erről a mozgásmeditációról:
„Kicsi és nagy, tűz és víz, kontrollált és felszabadult, elnyomó és áldozat, vezető és követő, határozott és határozatlan… Páros gyakorlatok. Már az is érdekes, hogy „véletlenül” éppen melyik szerep jut nekem. Néha elcsodálkozom, amikor nem azt a minőséget kapom, amivel szerintem nekem inkább gondjaim vannak a hétköznapokban, hanem épp az ellenkezőjét. Na, ezzel kezdjek valamit! És az is meglepő volt nekem, amikor a kifejezetten alá-fölé rendelő viszonyokat megjelenítő párosokban (pl. kicsi-nagy, határozott és határozatlan, elnyomó- áldozat) megtapasztaltam azt, hogy lehet másképp is reagálni, pl. kíváncsisággal és megnyílással, elfogadással és szeretettel. És ha ezt meg tudtam tenni, akkor valami teljesen más lett a vége, mint, hogy az egyik szenved, a másik pedig jól elvan, hogy nem neki kell szenvedni. Felszabadító, átlényegítő és transzformációt beindító táncok, mozgások, mozdulások, összekapcsolódások és felismerések. Amiket elhoztam magammal és a hatásukat is érzem még egy darabig, amíg átrezeg bennem és meghozza azt a változást, amiért ott kellett lennem ezen a mozgásmeditáción.”

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 4.000,- Ft
Bérlet: 14.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

 • Regisztrálj a programra a - JELENTKEZEM A TÁNCRA - beküldésével. Kapni fogsz egy visszajelzést emailen és ezzel felkerülsz a részvételi listára. 
 • Helyszínen való befizetés esetén kérünk, érkezz min. 20 perccel a program megkezdése előtt, hogy legyen erre időd! A termet már 30 perccel a program előtt kinyitjuk és várjuk az érkezőket!

 • Ha előre meg szeretnéd vásárolni a belépődet vagy a bérletedet, megteheted online is a weboldal webshopján keresztül.
 • Ehhez a fenti - RituálTánc egyszeri belépő megvásárlása, vagy - RituálTánc bérlet megvásárlása - gombra kattints.
 • Ezután a webshopban tedd kosárba a választott belépődet.
 • Menj tovább a pénztárhoz és írd be a számlázási adataidat.
 • Folytasd a vásárlást és írd be a megjegyzésbe a választott mozgásmeditáció címét.
 • Válaszd ki, hogy banki átutalással, illetve bankkártyával szeretnél fizetni.
 • Küldd el a megrendelést. Kapni fogsz egy automatikus választ és később egy emailt is a megrendelésedről. 
 • Ezzel felkerülsz a részvételi listára és várunk a táncon! 

 • Ha valami miatt elakadsz, vagy nem sikerül végigmenned a folyamaton, akkor írj nekünk egy emailt - mail@ritualtanc.com  - vagy egy messenger üzenetet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

FONTOS + INFÓK MÉG!!!

 • Kérjük, hogy rendeléskor a "megjegyzés" rovatba írd be melyik eseményre jelentkezel.
 • Bérlet vásárlása esetén is regisztrálj a programra! Ne felejtsd el, hogy bérleted 2 hónapig érvényes. Ha mégsem tudod lejárni, kérünk, időben add át másnak a bérletedet és erről értesíts minket emailen: mail@ritualtanc.com

 • A Juhar teremben 60 fő tud együtt táncolni. Regisztrációddal felkerülsz a részvételi listára, mely a jelenkezések időrendi sorrendjében töltődik fel. A helyszínen elsősorban az előre regisztált jeletkezők tudnak bejönni a terembe. A többiek - akik nem regisztráltak - az érkezés sorrendjében tudnak csatlakozni a 60 fő beteltéig.
 • Kérünk, hogy érkezz meg időben, akkor is, ha regisztráltál és/vagy előre megvetted a belépődet! A kezdés előtt 5 perccel ugyanis beengedjük a várakozókat.
 • Köszönjük megértésedet és együttműködésedet a gördülékeny szervezés érdekében!
 • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
 • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt. 

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

  Jelentkezem a táncra


  Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!