Események betöltése

!!!FIGYELEM – ÚJ HELYSZÍN – QUALITY DANCE CLUB STUDIO – BP. JÓKAI U. 34.!!!

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések
Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

A Mester archetípus egyik témája a korlátozások jelenléte az életünkben.
Nem egy népszerű ügy ez. Valljuk be őszintén, hogy nem szeretjük, ha akadályok gördülnek az utunkba. Pedig sajnos törvényszerű és életszerű, hogy céljaink elérése közben időről időre különböző nehézségeket tapasztalunk meg.

Ezek a nehezítő tényezők sokszor a külvilágban jelentkeznek, külső hatásként észleljük őket. Például, ha valami elromlik, amit használni akarunk, vagy nem tudunk megszerezni valami számunkra fontos dolgot. Sokszor az emberi kapcsolatainkban is megjelennek a korlátozások. Lehet, hogy nem tudunk elég időt tölteni a társunkkal, barátainkkal. Vagy éppen tőlük kapunk olyan visszajelzést, ami gátolja a szeretet és figyelem szabad, tápláló áramlását a kapcsolatban.
Külső és belső akadályok merülnek fel tehát az életünkben.

Az a kérdés, hogy mit kezdünk ezzel?

Ezen a táncmeditáción ezt a témát fogjuk körüljárni. Megkeressük azokat az élethelyzeteket, ahol a gátoltság érzésével küzdünk, majd mozdulatokba öntjük ezt az élményt. Ez segít, hogy jobban rálássunk, mit is csinál mindez a testünkkel és érzéseinkkel. Azután játszunk a korlátokkal – megjelenítjük az összes lehetséges akadályozó tényezőt, ami csak eszünkbe jut. Végül megtapasztalhatjuk, hogyan lehet másképp értelmezni mindezt.
Mozgásmeditációnk szellemi célja, hogy életre keltsük azt a választási lehetőséget, amivel az életünkben felmerülő akadályokat másképpen értelmezzük.

A Mester archetípus üzenete számunkra – egyéni sorsunk olyan utakon vezet, ahol a korlátaink egy magasabb nézőpontból támaszok, útjelzők, lépcsőfokok és kapaszkodók.

Berkes Szofi   Berkes Szofi

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!