Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések
Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

A Mester archetípus egyik témája a korlátozások jelenléte az életünkben.
Nem egy népszerű ügy ez. Valljuk be őszintén, hogy nem szeretjük, ha akadályok gördülnek az utunkba. Pedig sajnos törvényszerű és életszerű, hogy céljaink elérése közben időről időre különböző nehézségeket tapasztalunk meg.

Ezek a nehezítő tényezők sokszor a külvilágban jelentkeznek, külső hatásként észleljük őket. Például, ha valami elromlik, amit használni akarunk, vagy nem tudunk megszerezni valami számunkra fontos dolgot. Sokszor az emberi kapcsolatainkban is megjelennek a korlátozások. Lehet, hogy nem tudunk elég időt tölteni a társunkkal, barátainkkal. Vagy éppen tőlük kapunk olyan visszajelzést, ami gátolja a szeretet és figyelem szabad, tápláló áramlását a kapcsolatban.
Külső és belső akadályok merülnek fel tehát az életünkben.

Az a kérdés, hogy mit kezdünk ezzel?

Ezen a táncmeditáción ezt a témát fogjuk körüljárni. Megkeressük azokat az élethelyzeteket, ahol a gátoltság érzésével küzdünk, majd mozdulatokba öntjük ezt az élményt. Ez segít, hogy jobban rálássunk, mit is csinál mindez a testünkkel és érzéseinkkel. Azután játszunk a korlátokkal – megjelenítjük az összes lehetséges akadályozó tényezőt, ami csak eszünkbe jut. Végül megtapasztalhatjuk, hogyan lehet másképp értelmezni mindezt.
Mozgásmeditációnk szellemi célja, hogy életre keltsük azt a választási lehetőséget, amivel az életünkben felmerülő akadályokat másképpen értelmezzük.

A Mester archetípus üzenete számunkra – egyéni sorsunk olyan utakon vezet, ahol a korlátaink egy magasabb nézőpontból támaszok, útjelzők, lépcsőfokok és kapaszkodók.

“Kedves Szofi, Hálásan köszönöm a táncokat, a varázslatos teret, ami létrejön a közreműködéseddel. Szívből örülök, hogy rátaláltam erre a körre -my tribe -, az első pillanattól biztonsággal, felszabadultan el tudom engedni magam, bele a mozgás, a zene, a kapcsolódás örömébe, transzformatív erejébe.”

“Szofi kedves! Arra lettem figyelmes, hogy a hétfő az egyik kedvenc napon! Egyre inkább átélem a táncokat, nagyon köszönöm!”

Részvételi díj: 4000 HUF
Bérlet: 14000 HUF, 2 hónapig érvényes

Berkes Szofi   Berkes Szofi

A részvételhez a következő lépések szükségesek

 • Regisztrálj a programra a - JELENTKEZEM A TÁNCRA - beküldésével. Kapni fogsz egy visszajelzést emailen és ezzel felkerülsz a részvételi listára. 
 • Helyszínen való befizetés esetén kérünk, érkezz min. 20 perccel a program megkezdése előtt, hogy legyen erre időd! A termet már 30 perccel a program előtt kinyitjuk és várjuk az érkezőket!

 • Ha előre meg szeretnéd vásárolni a belépődet vagy a bérletedet, megteheted online is a weboldal webshopján keresztül.
 • Ehhez a fenti - RituálTánc egyszeri belépő megvásárlása, vagy - RituálTánc bérlet megvásárlása - gombra kattints.
 • Ezután a webshopban tedd kosárba a választott belépődet.
 • Menj tovább a pénztárhoz és írd be a számlázási adataidat.
 • Folytasd a vásárlást és írd be a megjegyzésbe a választott mozgásmeditáció címét.
 • Válaszd ki, hogy banki átutalással, illetve bankkártyával szeretnél fizetni.
 • Küldd el a megrendelést. Kapni fogsz egy automatikus választ és később egy emailt is a megrendelésedről. 
 • Ezzel felkerülsz a részvételi listára és várunk a táncon! 

 • Ha valami miatt elakadsz, vagy nem sikerül végigmenned a folyamaton, akkor írj nekünk egy emailt - mail@ritualtanc.com  - vagy egy messenger üzenetet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

FONTOS + INFÓK MÉG!!!

 • Kérjük, hogy rendeléskor a "megjegyzés" rovatba írd be melyik eseményre jelentkezel.
 • Bérlet vásárlása esetén is regisztrálj a programra! Ne felejtsd el, hogy bérleted 2 hónapig érvényes. Ha mégsem tudod lejárni, kérünk, időben add át másnak a bérletedet és erről értesíts minket emailen: mail@ritualtanc.com

 • A Juhar teremben 60 fő tud együtt táncolni. Regisztrációddal felkerülsz a részvételi listára, mely a jelenkezések időrendi sorrendjében töltődik fel. A helyszínen elsősorban az előre regisztált jeletkezők tudnak bejönni a terembe. A többiek - akik nem regisztráltak - az érkezés sorrendjében tudnak csatlakozni a 60 fő beteltéig.
 • Kérünk, hogy érkezz meg időben, akkor is, ha regisztráltál és/vagy előre megvetted a belépődet! A kezdés előtt 5 perccel ugyanis beengedjük a várakozókat.
 • Köszönjük megértésedet és együttműködésedet a gördülékeny szervezés érdekében!
 • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
 • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt. 

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

  Jelentkezem a táncra


  Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!