Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

A Mester archetípussal való utazásunk utolsó mozgásmeditációja következik.
Ezt az archetípust a testünk színpadán főleg a csontok, ízületek, tehát a test tartó szerkezete – váza – képviseli. Talán kevesen gondolnak arra, hogy ez a formaalkotó, szerkezetképző és strukturáló energia máshol is megmutatkozik, mégpedig éppen a folyékony közegeinkben.
Testünk 70%-a víz.
Amit mi a földi szemeinkkel folyadéknak látunk, belül szintén csodálatos formákba rendeződik. A víz molekuláinak szerkezete azonban nem állandó, hanem attól függ, milyen információkat vesz fel. Ma már bizonyított tény, hogy a víz kristályos szerkezete attól függ, milyen szándékok vezetnek minket és mire gondolunk.

A fizikusok forradalmi felfedezése szerint az emberi gondolat, és megfigyelés hat a bennünket körülvevő anyagi valóságra. A víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, melyekkel érintkezésbe kerül. Képes mindenféle jellegű információt meghatározott frekvenciamintán tárolni, és ezt más rendszerekre – például az élő szervezetre – átvinni.
Mr. Emoto munkásságának köszönhetően tényszerű bizonyítékot kapunk arra, hogy az emberi vibrációs energia, a gondolatok, a szavak és a zene mind hatással vannak a víz molekuláris szerkezetére, ugyanarra a vízre, mely több mint 70%-át adja testünknek, mely ugyanilyen százalékban van jelen a földünkön. A víz bolygónkon elsődleges forrása minden életnek. Minősége és ép szerkezete életfontosságú az élet minden formájához.
Testünk olyan, mint egy szivacs, mely több billió üregecskéből, sejtből áll. Ezek a sejtek hordozzák a folyadékot. Életünk minősége közvetlen kapcsolatban áll a szervezetünkben és körülöttünk lévő víz minőségével.  A víz egy igen fogékony anyag. Fizikai formája könnyedén alkalmazkodik környezetéhez. De nem csak fizikai megjelenése képes változásra, molekuláris szerkezete is változik. A környezet energiája, rezgése képes megváltoztatni a víz molekuláris szerkezetét.”
(Masaru Emoto: A víz rejtett bölcsessége)

Ebben a táncmeditációban először testünk szerkezetét vesszük szemügyre. Utána a különböző testrészek közötti kapcsolatokra, a mozgás áramlásának lehetőségeire hangolódunk. Egyre tudatosabbá válunk az emberi test mozgásának lehetőségeire és határaira. Azután befelé, a belső világunkra hangolódva kapcsolódunk a kristályok világával és megkeressük azt, ami most számunkra a legnagyobb gyógyító rezgést hordozza.
A táncmeditáció végén közös kristály-teret építünk fel önmagunkból és egymásból.

Egy folyékony kristálytemplomban élünk.
Vegyük észre ennek óriási jelentőségét és ügyeljünk a bennünk felmerülő gondolatokra! Választhatunk, hogy melyiket tartjuk meg lényünk folyékony kristályszerkezetében.

FIGYELEM – erre az alkalomra érdemes elhozni a kedvenc kristályodat, ékszeredet, hogy feltöltsd energiával!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.000,- Ft
Bérlet: 10.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

Jelentkezem a táncra