Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Vajon honnan jönnek az Álmaink?

Itt most nem arra gondolok elsősorban, amikor éjszaka álmodunk, bár ennek is köze van a következő témánkhoz. Arra a belső térre utalok, amiből az ideáinkat merítjük, és amiből az eszményeink táplálkoznak.

Gondolkodtál már azon, vajon honnan jön az inspiráció, hogy elkezdj valami újat, hogy új folyamat indulhasson el az életedben?

Emlékszel arra az érzésre, amikor egy ötlet megfogalmazódik benned? Sokszor nincs is közvetlenül köze ennek az adott helyzethez, amiben éppen vagy. Néha, váratlanul, látszólag a semmiből megjelenik bennünk egy kép, gondolat, késztetés és vele jön a vágy, hogy – „ez de jó lenne…”

Ilyenkor érhető tetten az a finom, láthatatlan világ a látható világ mögött. Nevezhetjük másik dimenziónak, morfogenetikus térnek, a lélek világának, stb.

A következő mozgásmeditációnk ebbe a térbe kalauzol el bennünket, hogy megmerítkezzünk az Álmaink, Látomásaink Tengerében.

Az ősvíz, mint őselem nagy szerepet játszik ennél az archetípusnál, amelyből mindig újjászületik az élet. Ez szimbolizálja a végtelen bőséget, a teremthető életformák és lehetőségek óceánját, a mindenség szülőméhét. Itt még minden lehetséges, minden VAN és semmiben sincs hiány. Ez a teljesség birodalma.

A bennünk élő Álmodó ebből a termékeny térből hozza át azt az Életálmot, ami lelkesíti és megvalósításra ösztönzi a következő életszakaszban.

A természeti népeknél, különösen az indiánoknál, fontos beavatási rítusként tisztelték és alkalmazták a látomás keresést. Mozgásmeditációnkban mi is megkeressük azt a látomást, amivel szívesen foglalkoznánk, amivel megújíthatnánk önmagunkat és az életünket.

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!