Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Képzelj magad elé egy báltermet, ahol a különféle jelmezekbe bújt emberek önfeledten csevegnek, táncolnak. Maszkjuk mögé bújva egyrészt elrejtik „valódi lényüket”. Másrészt azonban, furcsa módon éppen ettől érzik magukat felszabadultabbnak, valódibbnak.
Vajon miért van ez?

A farsangi időszak örömteli lehetősége az Álarcosbál, vagy Maszkabál.
Ilyenkor izgalmas kiválasztani és esetleg megalkotni a jelmezeinket és álarcunkat.
Vajon minek öltözzek be? És miért pont annak?

Sokszor olyan jelmezre vágyunk, olyan szerepet szeretnénk megformálni, amire nincs lehetőségünk az életünkben. Jól esik például gonosznak, boszorkánynak, mesehősnek vagy filmsztárnak lenni. 

Ha egy picit belegondolunk, láthatjuk, hogy ezek a szerepek mind az archetípusos mintákhoz nyúlnak vissza. A választott karakterek külső jegyeit, ruháját magunkra véve átlényegülhetünk, és „szabadon” megformálhatjuk, megélhetjük a hozzá tartozó tulajdonságokat, minőségeket.
Így végre bűntudat nélkül lehetünk csábítók, gonoszak, bátrak, gyengék, balfácánok, gyönyörűségek és egyebek… kedvünk szerint. 🙂
Mindez a Szabadító archetípusát erősíti bennünk.
Ő a bennünk élő Lélekutazó, a Galaktikus Vándor, a Játékos Gyermek, aki most éppen a Földön járva magára ölti azokat a szerepeket, ami ebben a játéktérben elérhető. Megtapasztalja a karakterekben rejlő lehetőségeket, érzéseket, viszonyulásokat – minden örömével és fájdalmával együtt – és végül, bölcs mosollyal dobja le álarcait, mert pontosan tudja, hogy ki is Ő valójában.

Ezen a mozgásmeditáción hozhatsz magaddal te is maszkot, álarcot, jelmezt. De nálunk is lesz néhány kiegészítő, így szeretettel várunk akkor is, ha munka után „beesel” táncolni!

Éljük át együtt a Maszkabál felemelő, vidám és felszabadító élményét!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 4.000,- Ft
Bérlet: 14.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

 • Regisztrálj a programra a - JELENTKEZEM A TÁNCRA - beküldésével. Kapni fogsz egy visszajelzést emailen és ezzel felkerülsz a részvételi listára. 
 • Helyszínen való befizetés esetén kérünk, érkezz min. 20 perccel a program megkezdése előtt, hogy legyen erre időd! A termet már 30 perccel a program előtt kinyitjuk és várjuk az érkezőket!

 • Ha előre meg szeretnéd vásárolni a belépődet vagy a bérletedet, megteheted online is a weboldal webshopján keresztül.
 • Ehhez a fenti - RituálTánc egyszeri belépő megvásárlása, vagy - RituálTánc bérlet megvásárlása - gombra kattints.
 • Ezután a webshopban tedd kosárba a választott belépődet.
 • Menj tovább a pénztárhoz és írd be a számlázási adataidat.
 • Folytasd a vásárlást és írd be a megjegyzésbe a választott mozgásmeditáció címét.
 • Válaszd ki, hogy banki átutalással, illetve bankkártyával szeretnél fizetni.
 • Küldd el a megrendelést. Kapni fogsz egy automatikus választ és később egy emailt is a megrendelésedről. 
 • Ezzel felkerülsz a részvételi listára és várunk a táncon! 

 • Ha valami miatt elakadsz, vagy nem sikerül végigmenned a folyamaton, akkor írj nekünk egy emailt - mail@ritualtanc.com  - vagy egy messenger üzenetet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

FONTOS + INFÓK MÉG!!!

 • Kérjük, hogy rendeléskor a "megjegyzés" rovatba írd be melyik eseményre jelentkezel.
 • Bérlet vásárlása esetén is regisztrálj a programra! Ne felejtsd el, hogy bérleted 2 hónapig érvényes. Ha mégsem tudod lejárni, kérünk, időben add át másnak a bérletedet és erről értesíts minket emailen: mail@ritualtanc.com

 • A Juhar teremben 60 fő tud együtt táncolni. Regisztrációddal felkerülsz a részvételi listára, mely a jelenkezések időrendi sorrendjében töltődik fel. A helyszínen elsősorban az előre regisztált jeletkezők tudnak bejönni a terembe. A többiek - akik nem regisztráltak - az érkezés sorrendjében tudnak csatlakozni a 60 fő beteltéig.
 • Kérünk, hogy érkezz meg időben, akkor is, ha regisztráltál és/vagy előre megvetted a belépődet! A kezdés előtt 5 perccel ugyanis beengedjük a várakozókat.
 • Köszönjük megértésedet és együttműködésedet a gördülékeny szervezés érdekében!
 • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
 • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt. 

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

  Jelentkezem a táncra


  Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!