Események betöltése

Közeledik az év vége. Szeretnénk ezt egy ELŐSZILVESZTEI, 4 ÓRÁS EXKLUZÍV RITUÁLTÁNCCAL is megünnepelni, együtt készülni veletek az új évbe való átlépésre.

Ilyenkor megjelenhetnek bennünk a számvetés gondolatai, valahogy így:
Mi is történt velem ebben az évben? Mit hozott és mit vett/vitt el ez az időszak?

Életünk egy egy év-fordulópontján, mint például a születésnapunkon is, természetesek ezek a kérdések, gondolatok. Nem érdemes elhessegetni őket, mert tudatunknak egy fontos archetipikus képességéből fakadnak. A bennünk ébredő válaszok, felismerések segítenek abban, hogy egyre objektívebben tudjuk szemlélni magunkat és az életet.
Egyfajta tudati fejlődés ez, amiben egyre teljesebb képet látunk, érzékelünk.
Belső bölcsességre teszünk szert ezáltal, mert megértjük életünk szimbolikáját, a történéseinkbe rejtett üzeneteket.

Az év végén nagyon fontos az is, hogy ne ragadjunk bele az esetleges „negatív mérlegbe”, hogy – jaj, de szar volt ez az év is… ez se sikerült… és az ebből fakadó enyhén hisztérikus fogadalmakba – most már aztán tényleg… na de majd jövőre más lesz… ennél már csak jobb lehet… Ezek azok a mondatok, amit január 10-én már el is felejtünk.

Vajon mitől lesz más egy új év? Mi segíthet abban, hogy valamit megváltoztassunk az életünkben?
Alkossuk meg ennek a terét ezen az együttléten!

Táncoljuk el az elmúlt év történéseit, ami segít abban, hogy lezárjuk ezt a ciklust. És mielőtt felületes ígéretekbe bocsátkoznánk, inkább emelkedjünk az extázis transzába a dobok ritmusára! Ragadjuk meg azt a különleges Pillanatot a maga teljességében, amikor már nem vagyunk a múltban, de még nem mozdultunk előre a vágyott jövő felé…

Simuljunk bele ebbe az intenzív Jelenlétbe, ahol minden mozdulat, érintés és kép életre kel közösen életre hívott, teremtő táncterünkben!

Ez a találkozó sok gyönyörű zenével, tánccal, de ezen felül kiscsoportos folyamatokkal, tápláló érintésekkel és a végén egy bensőséges beszélgetéssel méltóképpen készít fel a másnapi Szilveszterre.

Berkes Szofi   Berkes Szofi

Részvételi díj: 8000 Ft (2 alkalom a bérletből)

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!