Események betöltése

Közeledik az év vége. Szeretnénk ezt egy ELŐSZILVESZTEI, 4 ÓRÁS EXKLUZÍV RITUÁLTÁNCCAL is megünnepelni, együtt készülni veletek az új évbe való átlépésre.

Ilyenkor megjelenhetnek bennünk a számvetés gondolatai, valahogy így:
Mi is történt velem ebben az évben? Mit hozott és mit vett/vitt el ez az időszak?

Életünk egy egy év-fordulópontján, mint például a születésnapunkon is, természetesek ezek a kérdések, gondolatok. Nem érdemes elhessegetni őket, mert tudatunknak egy fontos archetipikus képességéből fakadnak. A bennünk ébredő válaszok, felismerések segítenek abban, hogy egyre objektívebben tudjuk szemlélni magunkat és az életet.
Egyfajta tudati fejlődés ez, amiben egyre teljesebb képet látunk, érzékelünk.
Belső bölcsességre teszünk szert ezáltal, mert megértjük életünk szimbolikáját, a történéseinkbe rejtett üzeneteket.

Az év végén nagyon fontos az is, hogy ne ragadjunk bele az esetleges „negatív mérlegbe”, hogy – jaj, de szar volt ez az év is… ez se sikerült… és az ebből fakadó enyhén hisztérikus fogadalmakba – most már aztán tényleg… na de majd jövőre más lesz… ennél már csak jobb lehet… Ezek azok a mondatok, amit január 10-én már el is felejtünk.

Vajon mitől lesz más egy új év? Mi segíthet abban, hogy valamit megváltoztassunk az életünkben?
Alkossuk meg ennek a terét ezen az együttléten!

Táncoljuk el az elmúlt év történéseit, ami segít abban, hogy lezárjuk ezt a ciklust. És mielőtt felületes ígéretekbe bocsátkoznánk, inkább emelkedjünk az extázis transzába a dobok ritmusára! Ragadjuk meg azt a különleges Pillanatot a maga teljességében, amikor már nem vagyunk a múltban, de még nem mozdultunk előre a vágyott jövő felé…

Simuljunk bele ebbe az intenzív Jelenlétbe, ahol minden mozdulat, érintés és kép életre kel közösen életre hívott, teremtő táncterünkben!

Ez a találkozó sok gyönyörű zenével, tánccal, de ezen felül kiscsoportos folyamatokkal, tápláló érintésekkel és a végén egy bensőséges beszélgetéssel méltóképpen készít fel a másnapi Szilveszterre.

Berkes Szofi   Berkes Szofi

Részvételi díj: 8000 Ft (2 alkalom a bérletből)

A részvételhez a következő lépések szükségesek

 • Regisztrálj a programra a - JELENTKEZEM A TÁNCRA - beküldésével. Kapni fogsz egy visszajelzést emailen és ezzel felkerülsz a részvételi listára. 
 • Helyszínen való befizetés esetén kérünk, érkezz min. 20 perccel a program megkezdése előtt, hogy legyen erre időd! A termet már 30 perccel a program előtt kinyitjuk és várjuk az érkezőket!

 • Ha előre meg szeretnéd vásárolni a belépődet vagy a bérletedet, megteheted online is a weboldal webshopján keresztül.
 • Ehhez a fenti - RituálTánc egyszeri belépő megvásárlása, vagy - RituálTánc bérlet megvásárlása - gombra kattints.
 • Ezután a webshopban tedd kosárba a választott belépődet.
 • Menj tovább a pénztárhoz és írd be a számlázási adataidat.
 • Folytasd a vásárlást és írd be a megjegyzésbe a választott mozgásmeditáció címét.
 • Válaszd ki, hogy banki átutalással, illetve bankkártyával szeretnél fizetni.
 • Küldd el a megrendelést. Kapni fogsz egy automatikus választ és később egy emailt is a megrendelésedről. 
 • Ezzel felkerülsz a részvételi listára és várunk a táncon! 

 • Ha valami miatt elakadsz, vagy nem sikerül végigmenned a folyamaton, akkor írj nekünk egy emailt - mail@ritualtanc.com  - vagy egy messenger üzenetet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

FONTOS + INFÓK MÉG!!!

 • Kérjük, hogy rendeléskor a "megjegyzés" rovatba írd be melyik eseményre jelentkezel.
 • Bérlet vásárlása esetén is regisztrálj a programra! Ne felejtsd el, hogy bérleted 2 hónapig érvényes. Ha mégsem tudod lejárni, kérünk, időben add át másnak a bérletedet és erről értesíts minket emailen: mail@ritualtanc.com

 • A Juhar teremben 60 fő tud együtt táncolni. Regisztrációddal felkerülsz a részvételi listára, mely a jelenkezések időrendi sorrendjében töltődik fel. A helyszínen elsősorban az előre regisztált jeletkezők tudnak bejönni a terembe. A többiek - akik nem regisztráltak - az érkezés sorrendjében tudnak csatlakozni a 60 fő beteltéig.
 • Kérünk, hogy érkezz meg időben, akkor is, ha regisztráltál és/vagy előre megvetted a belépődet! A kezdés előtt 5 perccel ugyanis beengedjük a várakozókat.
 • Köszönjük megértésedet és együttműködésedet a gördülékeny szervezés érdekében!
 • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
 • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt. 

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

  Jelentkezem a táncra


  Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!