Események betöltése

FIGYELEM – MÁS HELYSZÍN!!!

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

Nov. 1-2-án ünnepeljük a halottak napját. Ilyenkor sokan kimennek a temetőbe, hogy mécsest gyújtva megemlékezzenek elhunyt hozzátartozóiktól.
Ez a megemlékezés egészen az ókori Rómáig nyúlik vissza. A rómaiak őseiket és a csatározásokban elhunyt hőseiket istenekként tisztelték és ilyenkor emlékezetükben kapcsolódtak velük. A keresztény egyház már 998 óta hivatalosan is ünnepként tartja nyilván a halottak napját, de a liturgiákban már az időszámításunk szerinti 3. századtól megtalálhatók az ünnepre vonatkozó feljegyzések.

Ha az archetípusok nézőpontjából vizsgáljuk meg a kérdést, akkor láthatjuk, hogy az ősi ünnepek mennyire kapcsolódnak a természet ciklusaihoz. Ez az időszak a befelé fordulás ideje, az elmúlás érzékelésének ideje. 

Ezen a mozgásmeditáción mi is felelevenítjük ezt az ünnepet és megemlékezünk szeretteinkről.
Táncunkkal megidézzük azt a belső teret a Lélekben, melyet az Ősök birodalmának is hívnak, hogy találkozzunk az anyákkal és apákkal, akiknek ereje és tapasztalásai örökségünk része. Generációk hangja szól hozzánk és meséit hallgatva közelebb jutunk saját lélektörténetünkhöz.

Itt, a lélek terében feloldódik az élet és halál közötti fátyol. Képesek leszünk kommunikálni őseinkkel, kifejezni szeretetünket és hálánkat az életért. Valamint érzékelhetővé válnak azok a generációs minták, amiket transzformálva gyógyíthatjuk a tudattalanul felvállalt fájdalommintákat is. Ez abban segít nekünk, hogy az ősök ereje ne akadályozó, hanem támogató energiává nemesülhessen bennünk, és érezhessünk felmenőink áldást hozó jelenlétét az életünkben.

Ugye, te is táncolsz velünk?
Szeretettel várunk!

UI: Ha megteheted, hozz magaddal egy mécsestartót erre az alkalomra, melyet szeretteidért gyújthatsz meg. Mécsesről mi gondoskodunk.

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!