Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Biztosan álmodtad már, hogy repülsz. Fel tudod idézni, milyen érzés volt?
Vagy amikor hintáztál, egyre magasabbra hajtottad magad, addig a pontig, ahol már majdnem átfordult a hinta…
Na és, amikor a hullámvasúton ültél a vidámparkban, a hullámhegyek és völgyek, az emelkedés és aztán a süllyedés, az a félelemmel vegyes izgalom, ami mégis jó és felszabadító.

Mindenkinek vannak emlékei a repülés érzéséről.

Ez az emlék a Szabadító archetípushoz kapcsolódik, akinek már a nevében is benne van, hogy a felszabadulásra hív bennünket.
Nem kell nagyon messzire mennünk, ha szeretnénk felszabadultabbak lenni. Egyszerű és természetes módja, ha veszünk néhány mély lélegzetet.
Tedd meg itt és most – sóhajts egy nagyon és figyeld meg, mi változik benned.
A légzésed tudatosításával és felszabadításával átélheted, ahogy a mellkasod megnyílik és a szívedben valami megmozdul.

A szívünkben hordozzuk Lélekmadarunkat, azt a bennünk élő valódi Identitást, aki csak a szabadság levegőjében tud szárnyra kelni.
Róla fog szólni ez a táncmeditáció.

Gyere és ébreszd fel mély álmából, vagy szabadítsd ki a kalitkájából a benned lévő Szárnyalót, Lelked madarát! Hadd repüljön egyre magasabbra, hogy szárnyai megerősödjenek, és képes legyen kiállni a vihar próbáját!

Madár-lényeddel kapcsolódva felébredhet benned az a képesség, hogy magasabb nézőpontból tudd látni az életedet, és megláthatod, hogy a tágas horizont milyen új utakat és lehetőségeket tartogat számodra.

Berkes Szofi   Berkes Szofi

A részvételhez a következő lépések szükségesek

 • Regisztrálj a programra a - JELENTKEZEM A TÁNCRA - beküldésével. Kapni fogsz egy visszajelzést emailen és ezzel felkerülsz a részvételi listára. 
 • Helyszínen való befizetés esetén kérünk, érkezz min. 20 perccel a program megkezdése előtt, hogy legyen erre időd! A termet már 30 perccel a program előtt kinyitjuk és várjuk az érkezőket!

 • Ha előre meg szeretnéd vásárolni a belépődet vagy a bérletedet, megteheted online is a weboldal webshopján keresztül.
 • Ehhez a fenti - RituálTánc egyszeri belépő megvásárlása, vagy - RituálTánc bérlet megvásárlása - gombra kattints.
 • Ezután a webshopban tedd kosárba a választott belépődet.
 • Menj tovább a pénztárhoz és írd be a számlázási adataidat.
 • Folytasd a vásárlást és írd be a megjegyzésbe a választott mozgásmeditáció címét.
 • Válaszd ki, hogy banki átutalással, illetve bankkártyával szeretnél fizetni.
 • Küldd el a megrendelést. Kapni fogsz egy automatikus választ és később egy emailt is a megrendelésedről. 
 • Ezzel felkerülsz a részvételi listára és várunk a táncon! 

 • Ha valami miatt elakadsz, vagy nem sikerül végigmenned a folyamaton, akkor írj nekünk egy emailt - mail@ritualtanc.com  - vagy egy messenger üzenetet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

FONTOS + INFÓK MÉG!!!

 • Kérjük, hogy rendeléskor a "megjegyzés" rovatba írd be melyik eseményre jelentkezel.
 • Bérlet vásárlása esetén is regisztrálj a programra! Ne felejtsd el, hogy bérleted 2 hónapig érvényes. Ha mégsem tudod lejárni, kérünk, időben add át másnak a bérletedet és erről értesíts minket emailen: mail@ritualtanc.com

 • A Juhar teremben 60 fő tud együtt táncolni. Regisztrációddal felkerülsz a részvételi listára, mely a jelenkezések időrendi sorrendjében töltődik fel. A helyszínen elsősorban az előre regisztált jeletkezők tudnak bejönni a terembe. A többiek - akik nem regisztráltak - az érkezés sorrendjében tudnak csatlakozni a 60 fő beteltéig.
 • Kérünk, hogy érkezz meg időben, akkor is, ha regisztráltál és/vagy előre megvetted a belépődet! A kezdés előtt 5 perccel ugyanis beengedjük a várakozókat.
 • Köszönjük megértésedet és együttműködésedet a gördülékeny szervezés érdekében!
 • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
 • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt. 

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!