Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Nekem az egyik nagy tanulásom ezeken a táncokon: a kapcsolódás. Kapcsolódás magamhoz, a testemhez, tanulni az érzelmeimet, érzéseimet a testem jelzésein keresztül, a mozdulataimban. Elengedni a folytonos önkontrollt és hagyni magamat Magam által vezetni, hogy megéljem a pillanatot, a most-ot. És kapcsolódni a többiekhez, engedni megmutatkozni a partner számára, hogy mi van bennem, és elfogadni és támogatni őt, ha épp arra van szüksége. Vagy éppen nemet mondani a kapcsolódásra, ha olyanom van…
Minden alkalom egy élmény. Köszönöm!”

Egy gyönyörű rituáléval zárjuk a Művész archetípus időszakát a következő mozgásmeditáción. Mint ahogy a mostani táncok mindegyike, ez is a kapcsolódásról szól.

Először magával a levegő elemével mozdultunk, ami megteremti azt a tágas teret, ahol a kapcsolódás történik, hogy erőt merítsünk belőle. Táncba hívtuk vonzerőnket, hogy feltöltsük figyelmünkkel és pozitív energiával, hogy újra választani tudjunk és mi is választhatók, láthatók lehessünk.
Majd a polaritásokkal foglalkoztunk, hogy a kettősségek világa ne disszonanciát, hanem sokkal inkább kiegészülést jelenthessen számunkra.
Akik részt vettek ezeken a mozgásmeditációkon, valóban a kapcsolódások sokféleségében fürdőzhettek.

Ennek a sokarcú archetípusnak talán a legszebb táncában azt fogjuk megkeresni, vajon mire van szükségünk ahhoz, hogy egy lépéssel tovább juthassunk a szerelem útján.
Ez az út néha zsákutcának tűnik, máskor elveszítjük a talpunk alól, vagy mi magunk térünk le róla. De attól még ott van a lelkünkben, és arra vár, hogy tovább menjünk rajta.

Hogy hová?
Egy olyan harmóniáig, melyben a kapcsolódásaink a saját és a partnerünk számára is fejlődést hozó, de egyben tápláló, élvezetes, és örömteli lehet.

Bárhol is legyél ezen az úton, mindig van tovább! Gyere, táncolj velünk!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!