Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Gyermekkoromban, amikor szivárványt láttunk, mindig elfogott a csodálat, az áhítat érzése. Tisztán emlékszem egy alkalomra, amikor kocsival mentünk valahová, és megpillantottunk egy gyönyörű, dupla szivárványt. Egész úton azt vártam, hogy mikor megyünk át alatta. Nem tudtam felfogni, hogy lehetetlen. Mondták, hogy fénytörés… hogy nem lehet elérni, hogy káprázat, stb… De nem hittem el. Biztos voltam benne, hogy egy ilyen csoda valami valóságosat hordoz, valahová visz, emel. Úgy érzetem, hogy valakik ki kell, hogy használják, ha nem is mi, a nehéz testbe öltöztetett emberek. Talán a tündérek, angyalok közlekednek rajta? Igen.

Te hogy vagy ezzel? Érezted-e ennek a fényjátéknak a lelkedre gyakorolt hatását?

Idézd fel ezt az érzést és vesd össze az alábbi tudományos magyarázattal:
A szivárvány olyan optikai jelenség, melyet az eső- vagy páracseppek okoznak, mikor a fény prizmaszerűen megtörik rajtuk, és spektrumára bomlik. Az ív külső része vörös, míg a belső ibolya. A szivárvány akkor alakul ki, ha a levegőben lévő vízcseppeket a napfény alacsony szögből éri. A szivárvány színeit a fehér fény szétszóródása okozza, amint az áthalad az esőcseppeken.” (Wikipédia)
A szivárvány jelenségét a tudomány előtti időkben misztikus jelnek tulajdonították. Minden vallásban és mitológiában a Föld és az Ég közötti hídként értelmezték. Tudták, hogy amikor megjelenik, akkor megnyílik egy kapu a Lent és a Fent között és lelkünk átemelkedhet egy magasabb világba.

A következő mozgásmeditációnkban megidézzük a szivárványt, majd táncra perdülünk gyönyörű, tiszta színeiben. Utazunk ebben a sokszínűségben, ami bennünk is felébreszti a változatosság gazdagságát és a fény játékosságát. Végül átengedjük lelkünket a szivárványhídon, hogy megtapasztalhassuk egy Új Dimenzió felszabadító hatását.
Gyere te is át velünk a SZIVÁRVÁNYHÍDON!

FONTOS KÖZLEMÉNY!
Ha lehet, hozz magaddal valami tiszta színű pólót, ruhadarabot, sálat. Lehet szivárványszínű is, ha van!
Természetesen nem kötelező, jöhetsz bármiben, a hatás akkor is garantált!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 4.000,- Ft
Bérlet: 14.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

 • Regisztrálj a programra a - JELENTKEZEM A TÁNCRA - beküldésével. Kapni fogsz egy visszajelzést emailen és ezzel felkerülsz a részvételi listára. 
 • Helyszínen való befizetés esetén kérünk, érkezz min. 20 perccel a program megkezdése előtt, hogy legyen erre időd! A termet már 30 perccel a program előtt kinyitjuk és várjuk az érkezőket!

 • Ha előre meg szeretnéd vásárolni a belépődet vagy a bérletedet, megteheted online is a weboldal webshopján keresztül.
 • Ehhez a fenti - RituálTánc egyszeri belépő megvásárlása, vagy - RituálTánc bérlet megvásárlása - gombra kattints.
 • Ezután a webshopban tedd kosárba a választott belépődet.
 • Menj tovább a pénztárhoz és írd be a számlázási adataidat.
 • Folytasd a vásárlást és írd be a megjegyzésbe a választott mozgásmeditáció címét.
 • Válaszd ki, hogy banki átutalással, illetve bankkártyával szeretnél fizetni.
 • Küldd el a megrendelést. Kapni fogsz egy automatikus választ és később egy emailt is a megrendelésedről. 
 • Ezzel felkerülsz a részvételi listára és várunk a táncon! 

 • Ha valami miatt elakadsz, vagy nem sikerül végigmenned a folyamaton, akkor írj nekünk egy emailt - mail@ritualtanc.com  - vagy egy messenger üzenetet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

FONTOS + INFÓK MÉG!!!

 • Kérjük, hogy rendeléskor a "megjegyzés" rovatba írd be melyik eseményre jelentkezel.
 • Bérlet vásárlása esetén is regisztrálj a programra! Ne felejtsd el, hogy bérleted 2 hónapig érvényes. Ha mégsem tudod lejárni, kérünk, időben add át másnak a bérletedet és erről értesíts minket emailen: mail@ritualtanc.com

 • A Juhar teremben 60 fő tud együtt táncolni. Regisztrációddal felkerülsz a részvételi listára, mely a jelenkezések időrendi sorrendjében töltődik fel. A helyszínen elsősorban az előre regisztált jeletkezők tudnak bejönni a terembe. A többiek - akik nem regisztráltak - az érkezés sorrendjében tudnak csatlakozni a 60 fő beteltéig.
 • Kérünk, hogy érkezz meg időben, akkor is, ha regisztráltál és/vagy előre megvetted a belépődet! A kezdés előtt 5 perccel ugyanis beengedjük a várakozókat.
 • Köszönjük megértésedet és együttműködésedet a gördülékeny szervezés érdekében!
 • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
 • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt. 

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

  Jelentkezem a táncra


  Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!