Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom! Tényleg egyre inkább megerősödik bennem, hogy szeretnék ezzel mélyebben és komolyabban foglalkozni.”

„Csodálatos élményeim vannak a táncon! A mai is varázslatos volt! Jó lenne ezeket az érzéseket minden nap megélni a terem falain túl is… Köszönöm!”

Ebben a táncmeditációban lényünk árnyékos oldala felé mozdulunk el. A növekedés és beérés időszaka után az elengedés és átalakulás fázisa jön, mint ahogy azt az előző mozgásmeditációnkban átélhettük.
De mit is jelent mindez bennünk? Mi rejlik lényünk árnyékos oldalán?

Árnyékunk sok mindent magában rejthet – fel nem dolgozott érzéseinket, fájdalmainkat, a tudattalanba száműzött problémáinkat… de ott találhatók titkos vágyaink is és megpihenni, töltődni is itt tudunk.

Ezen a mozgásmeditáción először is találkozunk árnyékrészünkkel, hogy a vele való táncban megérezzük, vajon mit üzen nekünk.

Majd még mélyebbre mozdulunk, pszichénk sötét tartományai felé. Ez a részünk már túl van a szubjektíven, az egyéni problémáink hatókörén. Ebben a kollektív térben kapcsolódhatunk azokkal a témákkal, amiket őseink, elődeink száműztek a tudatukból az aktuális társadalmi és vallási szabályok miatt.

Bizony, a különböző rendszerek mindig is valamiféle korlátok közé szorították a viselkedést a jobb és hatékonyabb együttműködés miatt. Ezeken a korlátokon belül normálisnak volt mondható az egyén, és aki ebből kiszorult, azt sokszor megbélyegezték – elfogadhatatlannak, rossznak, elítélendőnek titulálták. Ez néha olyan „jól sikerült”, hogy bizonyos tulajdonságokat szinte démonizáltak.

De ettől még ezek a démonok nem tűntek el, hanem vígan élnek lelkünk bugyraiban. Velük is fogunk találkozni, mert nekik is szükségük van önkifejezésre, figyelemre ahhoz, hogy a bennük rejlő negativitás energiává transzformálódhasson.

Ezzel a táncunkkal segítjük ezt az átalakulást, hogy belső szörnyeinket átszeretgetve megérkezhessünk lényünk teljes elfogadásához.

Izgalmas mozgásmeditációra számíthatsz, az biztos!
Gyere, táncold el!

FIGYELEM! HOZZ MAGADDAL FEKETE VAGY SÖTÉT RUHÁT ERRE A MOZGÁSMEDITÁCIÓRA!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 4.000,- Ft
Bérlet: 14.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

 • Regisztrálj a programra a - JELENTKEZEM A TÁNCRA - beküldésével. Kapni fogsz egy visszajelzést emailen és ezzel felkerülsz a részvételi listára. 
 • Helyszínen való befizetés esetén kérünk, érkezz min. 20 perccel a program megkezdése előtt, hogy legyen erre időd! A termet már 30 perccel a program előtt kinyitjuk és várjuk az érkezőket!

 • Ha előre meg szeretnéd vásárolni a belépődet vagy a bérletedet, megteheted online is a weboldal webshopján keresztül.
 • Ehhez a fenti - RituálTánc egyszeri belépő megvásárlása, vagy - RituálTánc bérlet megvásárlása - gombra kattints.
 • Ezután a webshopban tedd kosárba a választott belépődet.
 • Menj tovább a pénztárhoz és írd be a számlázási adataidat.
 • Folytasd a vásárlást és írd be a megjegyzésbe a választott mozgásmeditáció címét.
 • Válaszd ki, hogy banki átutalással, illetve bankkártyával szeretnél fizetni.
 • Küldd el a megrendelést. Kapni fogsz egy automatikus választ és később egy emailt is a megrendelésedről. 
 • Ezzel felkerülsz a részvételi listára és várunk a táncon! 

 • Ha valami miatt elakadsz, vagy nem sikerül végigmenned a folyamaton, akkor írj nekünk egy emailt - mail@ritualtanc.com  - vagy egy messenger üzenetet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

FONTOS + INFÓK MÉG!!!

 • Kérjük, hogy rendeléskor a "megjegyzés" rovatba írd be melyik eseményre jelentkezel.
 • Bérlet vásárlása esetén is regisztrálj a programra! Ne felejtsd el, hogy bérleted 2 hónapig érvényes. Ha mégsem tudod lejárni, kérünk, időben add át másnak a bérletedet és erről értesíts minket emailen: mail@ritualtanc.com

 • A Juhar teremben 60 fő tud együtt táncolni. Regisztrációddal felkerülsz a részvételi listára, mely a jelenkezések időrendi sorrendjében töltődik fel. A helyszínen elsősorban az előre regisztált jeletkezők tudnak bejönni a terembe. A többiek - akik nem regisztráltak - az érkezés sorrendjében tudnak csatlakozni a 60 fő beteltéig.
 • Kérünk, hogy érkezz meg időben, akkor is, ha regisztráltál és/vagy előre megvetted a belépődet! A kezdés előtt 5 perccel ugyanis beengedjük a várakozókat.
 • Köszönjük megértésedet és együttműködésedet a gördülékeny szervezés érdekében!
 • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
 • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt. 

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

  Jelentkezem a táncra


  Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!