Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem és imádom!”

Ebben a táncmeditációban a kapcsolatba lépés mozdulataival foglalkozunk.
Megfigyeljük, mikor vagyunk igazán nyitottak és készek másokkal kapcsolódni, illetve mi gátolja bennünk ezt a nyitottságot.

Sokszor szeretnénk kezdeményezni, de nem merünk. Félünk a kudarctól, a visszautasítás fájdalmától és inkább passzívak maradunk. Így megfosztjuk magunkat attól a tanulási és tapasztalási folyamattól, ami segít nekünk megtalálni  a saját érzéseinket, motivációinkat.
Nőként talán hozzuk azt a hitrendszert, hogy ne mi válasszunk, hanem minket válasszanak. Alapvetően a feminin energia a vonzó, befogadó pólus, de ezt felülírhatja a saját egyéniségünk, ami lehet, hogy sokkal aktívabb. Így rengeteg nő belső dilemmákkal küzd a kapcsolatba lépés ügyében.

De a férfiaknak sem könnyebb, hasonló okok miatt. Hiszen hol van az kőbe vésve, hogy mindig a férfi kezdeményez? Lehet, hogy száz évvel ezelőtt ez volt a társadalmi megegyezés, de azóta sokat változott a világ. Most felbomlóban vannak ezek a kapcsolati minták és ez megnehezíti a dolgunkat. Ezért is van aktualitása ennek a témának.

A találkozón gyakoroljuk mindkét pólust, majd játszunk a közeledés és távolodás, az érintkezés és együttmozgás sokféleségével.

Könnyed, sok humorral tűzdelt és feltöltő ez a tánc, de nem hiányzik belőle a mélység sem.
Érdemes eljönni!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!