2022-ben új RituálTánc képzés indul, ahol a résztvevők egy saját élményű önismereti folyamat/tanfolyam keretében mélyebben megismerkedhetnek a módszer hatásaival, miközben előkészülhetnek a módszer elsajátítására is, hogy RituálTánc oktatóvá váljanak.

Mi az a RituálTánc? Olvasd el bővebben!>>>

 • Szeretnéd Te is megtapasztalni az archetípusos energiák minőségét, pszichédre és szellemedre gyakorolt hatásait?
 • Szeretnéd jobban megérteni és átlátni saját működésedet?
 • Szeretnéd megtapasztalni, hogy a szabad tánc, a testmunka gyakorlatok, valamint az imaginációs témákkal és szimbólumokkal történő munka által hogyan válhatsz egyre tudatosabbá a testedre, testérzeteidre és érzelmi reakcióidra, mintáidra?
 • Szeretnéd felszabadítani magadat a másoktól átvett és rosszul értelmezett befolyásoktól, hogy az eredeti, tiszta lélekesszenciádat, őserődet felfedezhesd?

Mindez Téged is vár, ha részt veszel a RituálTánc 1 éves, önismerettel egybekötött mozgásmeditációs kurzusán!

A RituálTánc alap tanfolyamról:

 • Az egy éves folyamat alatt egy tematikusan kidolgozott, egymásra épülő rendszert ismerhetsz meg.
 • Ez az átfogó rendszer a 12 állatövi jegyhez kapcsolódó archetípusok bennünk tükröződő hatásait foglalja össze. A folyamat elméleti részében az archetípusok asztrológiai alapjaival ismerkedünk meg interaktív előadások formájában.
 • Az archetípusokhoz alapvető élettémák is kapcsolódnak, amit az elmélet és a gyakorlat harmonikus együttműködésével dolgozunk fel.
 • A gyakorlati rész az elmélethez kapcsolódó mozgásmeditációkat, bodywork és kontakt tánc elemeket tartalmazza.

A teljes képzés felépítése

A képzési rendszer 2 tanulmányi egységet foglal magában, amelyeknek szerkezete és anyaga egymásra épül. Az alap tanfolyam / saját élmény csoport és az oktató képzés is modul rendszerben történik, azaz hétvégéket és hosszú hétvégéket foglal magába, nagyjából 2 havonta.

 1. RituálTánc – 1 éves alap tanfolyam, saját élményű, zárt önismereti csoport keretében
 2. RituálTánc – oktató képzés (szintén 1 éves, zárt csoport, alkotóműhely)

Várjuk azokat ebbe a most szerveződő csoportba:

 • akiket érdekel egy új és izgalmas táncterápiás módszer,
 • akik önismeretüket a bennük rejlő ősi szerep-modellek megismerésével szeretnék bővíteni,
 • akik érdeklődnek az asztrológia alternatív, gyakorlati megközelítése iránt,
 • akik mozgással és szabad tánccal akarnak önmagukon dolgozni,
 • akik szeretnék elsajátítani a módszert és RituálTánc oktatóként szeretnének másoknak is segíteni az útjukon.

Olvasd el, mit mondanak azok, akik már részt vettek a RituálTánc oktatói képzésen!

„Fel kellett vennem egy más fajta szemüveget, inkább azt mondanám, hogy őszintén szembe kellett néznem a számomra ismeretlen lélekrészeimmel.  Most jutottam el oda, ill. kezdek eljutni oda, hogy ugyan eddig sem ijedtem meg senkitől, de most végre nincs bennem megfelelési kényszer, tehát nem érdekel a következménye annak amit teszek, holott azelőtt ezekkel mindig számoltam. Ez olyan hatalmas nagy szabadságot ad,  hogy nem is tudom nektek elmondani, mennyire hiányzott ez számomra. Csak azt tudom mondani, hogy erre vágytam egész életemben.”

„A tudatosodásban kaptam segítséget,  a döntés hozatalaimban, láttam bennük az archetípusok tükröződését.  Az énem erősödött. Mindig tudtam, hogy  a testem sok információt hordoz, táncoltam is, de itt tudtam annyira mélyre menni a testemben, annyira meg tudtam ismerni, hogy egészen régi dolgokat tudtam feldolgozni, ami a testemben volt eddig  elraktározva. Azáltal, hogy ezek az ismeretek fejlődtek, én megerősödtem. Nagyobb biztonságban érzem magam, a bizonytalanságomat eddig sokkal jobban kivetítettem – pl. a párkapcsolatban is a biztonságot kerestem-, mint most, de már magamban érzem a biztonságot.”

Én mindig a testmunka gyakorlatokat vártam. A gyakorlatok során éreztem meg sok fontos dolgot. Mindig menekülni akartam. Megláttam azt, amit nagyon nem akartam meglátni, nekem a felnőtté válásban is segített. Nem kikönyörögtem egy választ, hanem rajtam múlt, mit kezdek a kapott dolgokkal. A képzés elején sokat nyafogtam, de a gyakorlatok segítettek abban, hogy egyre jobban belehelyezkedjek abba, hogy magam oldjam meg a helyzeteimet. Ehhez nagyon sok segítséget kaptam a képzésen és a csoportban. Nagyon nagy élményeim voltak. A RituálTánc elvonulások alatt pedig az életem legmélyebb élményeit éltem meg.  „

Fontos tudnivalók

Az új alap tanfolyam – saját élmény csoport – találkozóinak időpontjai: az időpontok még szervezés alatt vannak…
1. modul: 2022. 02.12-13. – Ismerkedés a témával, egymással – a ritmusokkal és az őselemekkel
2. modul: – Archetípusok: Álmodó / Harcos / Szerető
3. modul: – Archetípusok: Közvetítő / Anya / Király
4. modul: – Archetípusok: Szolgáló / Művész / Mágus
5. modul: – Archetípusok: Pap / Mester / Szabadító
6. modul: – Összegzés, lezárás

Kiegészítő anyagok: A foglalkozások elején odaadjuk neked a JEGYZETET, ami egy összefoglaló az adott archetípusról és a tanultakról. Ez a vázlat segít neked feleleveníteni a foglalkozások anyagát. A SEGÉDANYAG pedig további információkat ad a témákhoz, hogy még jobban megértsd az archetípusok nyelvezetét.

Jegyzet: Minden archetípusról külön összefoglalót adunk, amely tartalmazza a leírásukat, az asztrológiai alapokkal együtt, valamint a hozzájuk tartozó alapvető élettémákat.

Segédanyag:
Az archetípusokkal való otthoni munkához és elmélyüléshez összeállítottunk egy plusz 10 kérdésből álló vázlatot és egy vezetett imaginációs gyakorlatot, archetípusonként. Ezeket minden hónapban, online küldjük el neked.

A saját élmény csoport teljes tandíja: 350 000 HUF (16×20 000 HUF/képzési nap + 30 000 HUF jegyzet, segédanyag)
A fizetés feltételeiről további tájékoztatást a jelentkezés után, emailben küldünk.

A képzést vezeti: Berkes Szofi Judit – 30 459 7856
Segítő: Horváth Zsófia – 30 865 7315

Mit tegyél, ha érdekel a képzés?

 • Küldd el a lap alján található Jelentkezési lapot.
 • A jelentkezés után felvesszük veled a kapcsolatot. Kapsz majd egy levelet, amelyben bővebben tájékoztatunk a képzésről és a részvétel feltételeiről.
 • Ha szükséges, megbeszélünk egy személyes találkozót. Ezen a találkozón minden információt elmondunk a Képzésről és felteheted esetleges kérdéseidet is.
 • Ha még nem ismered a RituálTáncot, akkor érdemes lesz eljönni a hétfői nyitott csoport bármelyik órájára. Minél több alkalmon veszel részt, annál nagyobb bepillantást nyersz az itt folyó munkába. Ez segít eldönteni, hogy részt vegyél a képzésen.
  RituálTánc nyitott órák>>>

Szeretettel várunk!

Berkes Szofi Judit


  Jelentkezem a táncra


  Berkes Szofi   Berkes Szofi