Események betöltése

Kedves régi és új RituálTáncosok!

Visszatérünk!
Folytatjuk a táncot és visszakapcsolódunk a testünkhöz, a mozdulataink igazságához, valamint egymáshoz is.

Nem volt egyszerű helyet kapni a Magnet Házban, de hála mindenkinek, aki közreműködött ebben, augusztusban 3 táncunk is lesz. Majd terveim szerint szeptemberben folytatjuk tovább a táncösvényt, ahogy szoktuk… azaz hétfőnként 18.30-20.30-ig RituálTáncolni fogunk…

Illetve úgy már biztosan nem, ahogy “szoktuk”!
Mert ez az időszak arra figyelmeztetett, hogy a szokásainkat és automatizmusainkat felül kell vizsgálnunk, bírálnunk… és nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is.
Te hogy vagy ezzel?
Neked mit mutatott ez a furcsa tükör magadról és az életedről?

Gyere, táncoljuk el együtt!

A Király archetípus időszakának talán legfontosabb üzenete a belső tengelyünk megerősítése, ami fizikai síkon a gerinc oszlopunk. Ennek a tengelynek az erejétől, rugalmasságától függ egész rendszerünk. Olyan, mint egy oszlop, melyen végtagjaink függnek, mozognak, melyekkel a Föld felé mélyülünk és az Ég felé nyúlunk, valamint egymáshoz kapcsolódunk.

Van benne egy érdekes középső szakasz, mely összekapcsolja – vagy éppen szétválaszja a hasat és a szívet, a Napfonat és a Szív csakrát. Tengelyünk – és életünk – itt intézi hozzánk az egyik legnagyobb kihívást: hatalom vagy szeretet?

Ez a kihívás lesz visszatérésünk mottója. És nem árulok el zsákbamacskát, hogy ez nem csak egyénileg szól most rólunk, hanem kollektíven is. Ezért van itt most az ideje ennek a táncnak.

Bővebben itt olvashatsz a Király archetípusról.

Szeretetettel várunk!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


     

    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!