Közeledik az év vége. Szeretnénk ezt egy 4 órás, exkluzív RituálTánccal is megünnepelni, együtt készülni veled az új évbe való átlépésre.

A táncmeditáció címe – Bye bye 2021 – welcome 2022.

Teremtő táncra hívlak tehát, amiben elbúcsúzhatsz a 2021-es évedtől és ráhangolódhatsz arra, hogyan szeretnéd átszínezni az életedet a következő évben.

Ilyenkor megjelenhetnek bennünk a számvetés gondolatai, valahogy így:
Mi is történt velem ebben az évben? Mit hozott és mit vett/vitt el ez az időszak?

Életünk egy egy év-fordulópontján, mint például a születésnapunkon is, természetesek ezek a kérdések, gondolatok. Nem érdemes elhessegetni őket, mert tudatunknak egy fontos archetipikus képességéből fakadnak. A bennünk ébredő válaszok, felismerések segítenek abban, hogy egyre objektívebben tudjuk szemlélni magunkat és az életet. Egyfajta tudati fejlődés ez, amiben egyre teljesebb képet látunk, érzékelünk. Belső bölcsességre teszünk szert ezáltal, mert megértjük életünk szimbolikáját, a történéseinkbe rejtett üzeneteket.

Az év végén nagyon fontos az is, hogy ne ragadjunk bele az esetleges „negatív mérlegbe”, hogy – jaj, de szar volt ez az év is… ez se sikerült… és az ebből fakadó enyhén hisztérikus fogadalmakba – most már aztán tényleg…na de majd jövőre más lesz… ennél már csak jobb lehet… Ezek azok a mondatok, amit január 10-én már el is felejtünk.

Vajon mitől lesz más egy új év? Mi segíthet abban, hogy valamit megváltoztassunk az életünkben?
Alkossuk meg ennek a terét ezen az együttléten!
Táncoljuk el az elmúlt év történéseit, ami segít abban, hogy lezárjuk ezt a ciklust. És mielőtt felületes ígéretekbe bocsátkoznánk, inkább emelkedjünk az extázis transzába a dobok ritmusára! Ragadjuk meg azt a különleges Pillanatot a maga teljességében, amikor már nem vagyunk a múltban, de még nem mozdultunk előre a vágyott jövő felé…
Áramoljunk ebben az intenzív Jelenlétben, ahol minden mozdulat, érintés és kép életre kel közösen életre hívott, teremtő táncterünkben!
https://www.youtube.com/watch?v=h1KeHmT4IeU

A program 18.00-kb. 22.00-ig tart a MagNet Ház Lótusz termében.
Részvételi díj 7000Ft. (A RituálTánc bérletből 2 alkalom beszámítható)
Bejelentkezés szükséges, amit a honlapon tehetsz meg.
Jelentkezem az évvégi RituálTáncra>>>

FIGYELEM – most érdemes RituálTánc bérletet venned, mert ebben az évben még a régi áron teheted meg. Így januárban és februárban még fel tudod használni. Január 3-tól a RituálTánc műhely ára 3000 Ft-ról 3500-ra emelkedik. A bérlet pedig 10000 Ft-ról 12000 Ft-ra. Ha nem jössz az előszilveszteri táncra, de szeretnél bérletet venni, írj egy emailt és küldöm a számlaszámot!

+1 fontos információ – a jan. 3-i és 10-i RituálTáncok új helyszínen lesznek. A cím: Quality Dance Club Studio , Budapest VI. Jókai u. 34.
Itt egy video, mely megkönnyíti az odajutást:
https://www.youtube.com/watch?v=nftM0ny60Zo

Köszönöm az egész éves figyelmedet a Lélekszíntér belső munkájában és a csoportokon való részvételedet is!

Áldásban és örömben gazdag Új Évet kívánok!

Szeretettel,
Szofi