Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Az előző találkozókon felkutattuk a bennünk élő Szerető sokféle aspektusát. Engedtük felébredni, megmozdulni, megmutatkozni magunkban.
Mozdulataink megmutatták legbelső, titkos vágyainkat, amiket talán magunknak sem vallottunk be. Eltáncoltuk a szeretői minőség sokféle megnyilvánulását is.

A Szerető időszakot a következő táncunkkal lezárjuk.
Utoljára az érintéssel foglalkozunk, hiszen a megérintés és a megérintettség talán a legalapvetőbb ebben a témakörben.

Te hogyan közeledsz ahhoz, aki tetszik, aki felkelti az érdeklődésedet? Mennyire tudod kifejezni és kinyilvánítani tetszésedet a másik felé?

Sajnos most már különböző pszichológiai elemzések is bebizonyították – amit szerintem sokan érzékelünk is – hogy sokkal kevesebb érintésben van részünk, minta amennyire szükségünk lenne… azt mondják, hogy minimum napi 7-20 érintésre van szükségünk és kb. 4-5 perc ölelésre, hogy alapvetően jól érezzük magunkat.
Ugye, milyen kevésnek tűnik? De ha belegondolsz és körülnézel az ismerőseid körében, akkor láthatod, hogy ez sem megy mindig…

Ha nem kapunk és adunk elég érintést, akkor olyan hiányérzet lép fel és halmozódik, ami egy mély “nem-vagyok-szerethető” érzéshez vezet. Ebből fakadhat aztán az enerváltság, kedvetlenség, sőt különböző betegségek is  (szorongás, depresszió, feszültség, alvási nehézségek, a biztonságos kötődés kerülése, magány)

Ennek a kérdésnek a vezérfonalán fogunk táncunkkal közeledni, érinteni, együtt mozdulni és végül megpihenni az ölelés megnyugtató biztonságában.

Éritsünk és engedjük megérinteni magunkat!!!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!