Barion Pixel
0

Átoldódás az Álmodó archetípus időszakába

Az Álmodó időszakába lépünk – vagy inkább csúszunk, sodródunk, merülünk, olvadunk, lazulunk?
Álmodó archetípus>>>

Bizony, ez az archetípus nehezen megfogható. Sokkal inkább az jellemző rá, hogy feloldja a határokat és a külvilágból a belső világ felé szeretne vezetni minket.
Ha nem megyünk vele önként, ha nem engedjük meg magunknak a befelé fordulást, pihenést, akkor árnyékait fogjuk megtapasztalni – krónikus fáradtság, betegség, gyengeség, káosz és szétesés formájában.

Érdekes dolog a fáradtság.
Biztosan te is megélted már, hogy az álmosságod egy pillanat alatt elillan, amikor hirtelen hallasz valami jó hírt, vagy valami inspiráló dolgot. Egészen addig alig bírtad nyitva tartani a szemed, de most mintha új élet költözne beléd. Képzelj magad elé egy kis gyermeket, aki reggel örömmel és kíváncsian bújik ki az ágyából, és alig várja, hogy felfedezze a világot!

Benned is ott él ez a Felfedező, akinek az élet új élményeket nyújt, egyszerűen azért, mert hajlandó újra rácsodálkozni. Így kapcsolódik össze bennünk a Szabadító és az Álmodó archetípus. Ha az élet-álmunk tetszik nekünk, élvezzük és jól érezzük benne magunkat, akkor „ébren álmodunk”. Ha azonban olyan a napunk, mintha egy rossz álomban lennénk, akkor elálmosodunk, elfáradunk. Egyszerűen kivonódunk belőle.

Ha az Álmodó archetípussal mélyebben megismerkedünk, akkor sokkal több lehetőségünk lesz kiemelkedni a negatív spiráljainkból, így életünkben több örömöt és boldogságot tudunk teremteni.

Utazz velünk Te is a következő programjainkon:

RITUÁLTÁNCOK A BENNED IS ÉLŐ ÁLMODÓVAL – hétfőnként a MagNet Házban 18.30-20.45-ig>>>
– 02.19. Szivárványhíd
– 02.26. A Telihold fényében
– 03.04. Angyali érintés
– 03.11. Látomáskeresés
– 03.18. Erő ébredés

Elindult a nyári elvonulás szervezése. Ragadd meg a lehetőséget és tarts velünk, ha szereted az aktív pihenést! Minden nyáron, Hvar szigetén – Vrboskán töltünk egy varázslatos, bő hetet, tánccal, kiscsoportos önismereti munkával fűszerezve az éves feltöltődést, pihenést. Ez a kombó nagyon klassz!!!
A mostani témánk – TENGELY(EK)BEN.
EARLY BIRD KEDVEZMÉNY A NYÁRI ELVONULÁSRA HORVÁTORSZÁGBA – márc. 31-ig>>>

… és most érdemes használni az Álmodó archetípushoz kapcsolódó hanganyagot:
ÁLMODÓ ARCHETÍPUS – LETÖLTHETŐ HANGANYAG>>>

Álmodd újra az Életed!
Berkes Szofi Judit

által|2024-02-14T09:54:11+01:002022. február 22.|Kategóriák: Archetípus|Címkék: , , , , |

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Cím

Go to Top