Pap

papnő archetípus

Mit érdemes tudnod erről az archetípusról?

Ez a belső szereplő fontos témát hordoz lelkünkben, még akkor is, ha nem vagyunk vallásosak. Ő a világképünk hordozója és alakítója. Ő az, aki megmutatja, miben is hiszünk valójában.
Ha meghallgatjuk üzeneteit, segít nekünk felfedezni, kik is vagyunk, miben hiszünk és mit keresünk itt a világban.
Az életről és a világról alkotott elképzeléseinket már kiskorunktól készen kapjuk. Ebben segítenek a szüleink, a neveltetésünk, a vallásunk és az aktuális szellemi áramlatok.

De valóban segítség ez?

Érezted-e már, hogy a mardosó kérdésre – Ki vagyok valójában? – nem találod a valódi választ az önismereti  könyvekben és a szent iratokban? A kezdeti lelkesedést, a felismeréseket újra a – nem értek semmit – mélypontjai követik.

Tedd fel magadnak a következő kérdéseket

  • Ki vagyok valójában?
  • Mi a célja az élet(em)nek?
  • Mit tudok a világról?
  • Miben hiszek?
  • Hogyan tudom képviselni és közvetíteni a saját igazságomat?

Mire taníthat ez az archetípus?

Ha ezeket a kérdéseket újra és újra felteszed és keresed a válaszokat kívül és belül, egy szellemi növekedés indul el benned.
Egyre jobban megérted önmagad és a világban elfoglalt helyedet. Sorsod összehoz emberekkel és csoportokkal, ahol szellemi horizontod még tovább tágul.

A Pap/nő életre kel belül és segít emlékezni elveszett lélektörténetedre. Összekapcsolja benned az eget és a földet és segít megérteni életed mélyebb szimbolikáját. Híddá válik, melyen átkelve – a tudatosulás különböző szakaszain át – eljuthatsz valódi szellemi gyökereidig.
Ezzel a megérkezéssel valódi életfeladatod, hivatásod is nyilvánvalóvá válik számodra

További megszólításai:
Szellemi vezető, Prédikátor, Terapeuta, Jós, Jósnő, Hittérítő, Misszionárius, Tanácsadó, Coach, Tanító, Lelkipásztor, Rabbi

A tiédet hogy hívják?